Carrière

Werken bij de Floral Trade Group

De Floral Trade Group is een familiebedrijf dat sinds de jaren 70 bestaatWerken-bij-van-der-plas-5 en is vandaag de dag een totaalaanbieder voor de groothandelaren, bloemisten, winkelketens, de export- en commissiehandel en grootimporteurs. Met een gigantisch assortiment aan snijbloemen, snijgroen, planten, decoratie en vele aanverwante artikelen leveren de bedrijven die de Floral Trade Group vormen een totaalpakket aan klanten in heel Europa. Daarbij is optimale kwaliteit een vanzelfsprekend feit. Dat kunnen we alleen maar bereiken met gemotiveerde medewerkers die elke dag succesvol willen zijn. Daarbij maakt het voor ons niet uit in welke functie je actief bent. Of je nu in de kantine werkt, de boekhouding doet, klanten bezoekt of de planten en bloemen door Europa rijdt: samen zetten we ons tot het uiterste in voor onze klanten!

GreenflorBinnen alle bedrijven die tot de Floral Trade Group behoren, heerst een informele en prettige werksfeer. Bij ons vind je een platte structuur. Wij werken met zo weinig mogelijk managementlagen en de deuren van directie of leidinggevenden staan altijd open. We hebben veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en stimuleren opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Veel van onze verkopers, supply chainmedewerkers, ICT-ers, chauffeurs of administratieve krachten zijn tijdens de schoolperiode ooit in de Box begonnen om een “extraatje” te verdienen. Menigeen is daarna via werken & leren aan de slag gegaan òf zijn na het behalen van hun diploma fulltime bij Floral Trade Group in dienst gekomen. Wat begon met een bijbaan kan leiden tot een uitgestippelde carrière. Die mogelijkheid is bij ons aanwezig en daar zijn we trots op!

Dat is ook de reden dat je bij ons geen lange lijsten van vacatures vindt. Dat komt niet omdat we geen vacatures hebben, integendeel! Een groeiende organisatie, zoals de onze, heeft bijna altijd vacatures. Meestal kunnen we die intern vervullen of via ons grote netwerk en anders vind je ze zeker hier terug.
Zie je geen passende vacature maar denk je toch bij ons “thuis” te horen?

Dan ontvangen we graag je CV en motivatiebrief! Wij lezen graag terug waarom jij bij ons denkt te passen en welke kwaliteiten jij in huis hebt. Wie weet kunnen we tot een match komen.
Mail je CV en motivatiebrief naar: j.debruin@floraltradegroup.com
Onze belofte? Binnen 5 werkdagen krijg je van ons een terugkoppeling.