Accountmanager Duitsland | fulltime

Accountmanager Duitsland | fulltime

Accountmanager Duitsland | fulltime

Staat de klant voor jou op de eerste plaats? Heb jij een commerciële instelling?
En weet jij bovenstaande kwaliteiten te combineren om een succesvol klantenbestand te onderhouden en uit te bouwen? Dan is dit jouw baan!

De functie

Je bent een enthousiaste accountmanager, die initiatief toont en ons bedrijf goed kan vertegenwoordigen in Duitsland. Vanuit een sterk gevoel voor creativiteit en passie voor bloemen en planten weet jij bestaande en nieuwe klanten te overtuigen van onze producten.
Je bent bekend met de markt en weet in te spelen op veranderingen. Ook beschik je over goede onderhandelingsvaardigheden.

Jouw profiel

  • Als Verkoper-chauffeur ben je verantwoordelijk voor de klanttevredenheid, het verkopen (omzet en marge), het presenteren en onderhouden van de producten bij de supermarkt.
  • Je bepaalt samen met het filiaal en onze inkoper/categorymanager, het assortiment en de aantallen die in de winkel worden neergezet. Je zorgt dat de bloemen netjes uitgestald worden, verwijdert niet verkochte producten, neemt het fust mee en houdt contact met de bedrijfsleider en medewerkers van de betreffende vestiging.
  • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor je vracht en vrachtwagen, je rijgedrag en het tijdig laden/lossen.

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week met doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. Wij bieden je een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij

Jack Heeringa Bloemverwerking BV is een groothandels -en verwerkingsbedrijf in bloemen en planten, gevestigd op bloemenveiling Flora Holland in Rijnsburg. Op deze locatie werken wij dagelijks aan mooie, verse, direct verkoopbare producten. Wij hebben binnen onze moderne locatie de beschikking over 7 verwerkingslijnen, een boeketterie en een groothandelsverpakking afdeling.

bedrijven

Solliciteren

Dit kan door een motivatiebrief en een CV te sturen naar hr@jheeringa.nl. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je bellen met 071-3030900 en vragen naar Jack Heeringa Sr.

Solliciteer direct

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.