Specialismes

Bedrijven

Floral Trade Group bestaat uit een familie van gespecialiseerde bedrijven, die het karakter van een familiebedrijf onmiskenbaar hebben behouden. Dat onderlinge verwantschap is duidelijk te herkennen in de kernwaarden en draagt wezenlijk bij aan het succes van de onderneming. Ieder bedrijf is gespecialiseerd in een specifieke klantgroep.

Specialist in bloemisten

Van der Plas, Marionette Fleurs, Dexx en Breedijk bieden een totaalpakket voor de bloemist en leveren tot op de kleinste gewenste hoeveelheid. Het gigantische assortiment bestaat uit snijbloemen, snijgroen, planten, (natuurlijke) decoraties en vele andere aanverwante artikelen. De bedrijven werken nauw samen met een netwerk van kwaliteitskwekers. Op basis van kwaliteit, passie en persoonlijke aanpak helpen ze bloemisten maximaal te laten renderen.

Specialist in retailketens

Als category management specialist voor hoogwaardige retailketens zetten deze bedrijven het ideale bloemen- en plantenschap neer. Het uitgangspunt is om klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Door deskundige ondersteuning te bieden bij de artikelkeuze, kleurkalanders en verkoopconcepten weten klanten grotere verkoopvolumes, minder waste en een aanzienlijk hoger schaprendement te realiseren.

Specialist in groothandels

Heembloemex Wholesale & Events levert aan groothandels en stylisten over de hele wereld. De organisatie is ‘lean & mean’. De klant praat rechtstreeks met zijn eigen productspecialist, die naast verkoper meestal ook inkoper is. Hierdoor weet hij aan elke vraag razendsnel het juiste aanbod te koppelen. Your wish is our command.

Specialist in import (droog)bloemen en groen

Wij zijn een specialist in niche-producten en voeren derhalve een onderscheidend assortiment. De gepassioneerde inkopers zijn voortdurend op ontdekkingsreis en traceren de meest bijzondere producten.

Specialist in import hardwaren

HBX gaat letterlijk terug naar de bron en biedt woon- en lifestyle accessoires gemaakt van natuurlijke materialen. Van kransen tot manden en van sierfruit tot vazen. Stuk voor stuk accessoires die van een huis een thuis maken.

Specialist in
E-tail

FTG E-tail faciliteert online verkoop van sierteeltproducten aan consumenten, fulfilment oplossingen en ondersteuning bij het optimaliseren van verkoop via webshops en productontwikkeling
Het emailadres is: online@projectf.nl