Filter door de vacatures heen

Plaats
Bedrijf
Werkverband

Assistent Category Manager

Noordwijk32 uur - 40 uurHBX

Ben je nauwkeurig, een echte aanpakker en heb je affiniteit met het inkoop vak en woonaccessoires, dan is deze functie echt iets voor jou!

Orderpicker

Honselersdijk40 uur - FulltimeGEDI

Werk je graag in een dynamische functie waarin je de handen uit de mouwen kan steken? Als Orderpicker bij Gedi zet je de orders klaar voor de boeketproductie en werk je binnen een ambitieus, familiair en groeiend bedrijf! Kom jij ons logistieke team versterken?

Medewerker Bedrijfsbureau

Naaldwijk32-40 uurRetail Flowers and Plants

Als Medewerker Bedrijfsbureau bij Retail Flowers and Plants ben jij de onmisbare schakel in het logistieke proces en fungeer je als rechterhand voor onze Logistiek Manager. Samen zorgen jullie ervoor dat het hele proces goed verloopt en het team hun werk op een fijne en efficiënte manier kan uitvoeren. Ben je een aanpakker, werk je graag in een dynamische omgeving waar je ruimte krijgt om te groeien? Wij zien je CV graag tegemoet!

Commercieel Medewerker Binnendienst

Naaldwijk32-40 uurRetail Flowers and Plants

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij de schakel tussen de verkoop, kweker en productie. Ben jij van nature een verbinder, houd je ervan om anderen te ondersteunen en dingen te regelen? En kick je ook nog eens op afwisseling binnen een (internationale) baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Group Controller

Rijnsburg32-40 uurFloral Trade Group

Floral Trade Group is op zoek naar een nieuwe collega Group Controller. Kort samengevat zorg je ervoor dat betekenisvolle inzichten en betrouwbare rapportages worden verkregen waar FTG zijn toekomst op kan richten. Het continu willen verbeteren van de kwaliteit van de gehele financiële organisatie is jouw motivatie! Kom jij ons Group Control Team versterken?

IT Servicedesk Medewerker

Rijnsburg40 uurFloral Trade Group

Ben jij iemand die de handen wil laten wapperen in de hectische IT-omgeving van één van de grootste spelers in de bloemen- en plantengroothandel? Wil je service- en oplossingsgericht meehelpen de ICT van Floral Trade Group goed te laten werken? Dan ben jij de collega die wij zoeken!