Chauffeur

fulltime (40 uur)

Wil jij rijden in de mooiste vrachtwagens van Rijnsburg en omgeving? Heb jij passie voor transport en de drive om samen met ons team de allerbeste kwaliteit te leveren? Rijd jij veilig op de weg en kun je goed anticiperen op calamiteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

solliciteren

De afdeling transport

Als chauffeur versterk je onze afdeling transport, deze afdeling bestaat uit ca. 70 medewerkers. Wij leveren wekelijks 3,5 miljoen verpakkingen. De chauffeurs leveren onze producten af bij de klanten en halen grondstoffen op bij leveranciers.

De afdeling transport draagt zorg voor het correct transporteren van deze producten. Er wordt gebruik gemaakt van 28 vrachtwagens, waarvan 11 LZV’s, die op ons eigen terrein getankt en gewassen kunnen worden.

De afdeling staat nooit stil, we rijden 24/7 in Nederland, België en Duitsland. Als chauffeur ben je voor onze klanten en leveranciers het gezicht van Heemskerk.

Wat vragen wij
van jou?

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Competenties: representatief, communicatief vaardig, flexibel en kwaliteit gericht;
 • In het bezit van een geldig groot rijbewijs;
 • Voldoende opleidingsuren t.b.v. code 95;
 • In bezit van een LZV certificaat of bereid zijn dit te behalen;
 • Flexibele inzetbaarheid en bereid om regelmatig in de weekenden te werken;
 • In staat om tijdens het vervoer verkeerssituaties te beoordelen en rekening te houden met de beperkingen van het transportmiddel (tonnage, lengte, manoeuvreerbaarheid e.d.).

Wat bieden wij?

 • Werken bij een innoverend, energiek en groeiend bedrijf waar de tijd niet stil staat;
 • Een team van betrokken en enthousiaste collega’s;
 • Een passend salaris, aangevuld met een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Goede ontwikkelmogelijkheden, opleidingen en trainingen;
 • Een informele en dynamische werkomgeving.

Wat ga je doen als chauffeur

Als chauffeur transporteer jij onze goederen volgens vooropgestelde procedures. Je rijdt netjes en veilig op de weg, je bent communicatief vaardig, representatief bij onze klanten & leveranciers en je kunt prima anticiperen op calamiteiten.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een correcte administratie. Je controleert elke lading kwantitatief, maar ook kwalitatief. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. De werkzaamheden dienen volgens de vastgestelde kwaliteitseisen uitgevoerd te worden. Het gebruikte materiaal onderhoud jij en je communiceert afwijkingen aan de transportplanning.

Er wordt van je verwacht dat jij je namens Heemskerk op een correcte manier kan presenteren en kan communiceren met medeweggebruikers, klanten en leveranciers.

Wie zijn wij

Floral Trade Group maakt gezond eten lekker én makkelijk! Hiervoor gebruiken we de lekkerste groenten, fruit en aanvullende grondstoffen. Dagelijks produceren wij een dagvers assortiment dat varieert van boerenkool, sla-, fruit-, roerbakmixen, kookgroenten tot complete maaltijdsalades met vis, vlees, pasta en dressing. Als gevolg van de toenemende behoefte bij de consument aan gezonde voeding, die lekker en gemakkelijk te bereiden is, groeit Heemskerk. Op dit moment werken we met 900 medewerkers om wekelijks zo’n 3 miljoen verpakkingen te leveren aan (inter)nationale supermarkt- en fastfoodketens.

Reageren?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en spreken de organisatie en de functie je aan?
Aarzal dan niet en solliciteer via onderstaande button!

solliciteren