‘Het perfecte bedrijf voor een bijbaan’

Yasmine (17) studeert Human Resource Management op de Hogeschool Leiden en werkt op de HR-afdeling van Floral Trade Group.

“In oktober 2021 begon ik bij Van der Plas op de vloer. Omdat ik een stageplek zocht, belandde ik in het HR-team. De sfeer binnen Van der Plas is heel fijn, omdat iedereen enthousiast is en graag wil helpen. Van der Plas is erg flexibel, dus voor een bijbaantje naast school of studie is dit het perfecte bedrijf! Het werk op de HR-afdeling is erg afwisselend. Zo houden wij ons bijvoorbeeld bezig met het opstellen, vernieuwen en beëindigen van arbeidsovereenkomsten. Ook nieuw talent werven, loopbaanadvies geven, welzijn en gezondheid van werknemers, salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden komen voorbij. Als HR-medewerker ben je het aanspreekpunt voor collega’s. Een dankbare rol!”

Bekijk de vacatures bij Van der Plas

‘Altijd weer een verrassing wat de dag brengt’

Rinus Deegenaars (18) volgt de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Leiden en gaat switchen naar Finance & Control / Accountancy. Naast zijn studie werkt hij bij Zyon.

“Vorige zomer kwam ik via mijn vader bij Zyon terecht. Hij werkt hier zelf ook. De diversiteit maakt het werk heel leuk. Als parttimer ben ik breed inzetbaar. Bijvoorbeeld bij het verwerken en inruimen van binnenkomende bloemen en planten, orders picken, inpakken of karren opbouwen. Er heerst een leuke werksfeer, ik werk met allerlei verschillende mensen samen en ik doe nooit hetzelfde. Het is altijd weer een verrassing wat de dag brengt. Ik zou hier graag stagelopen voor mijn toekomstige opleiding. Zo leer ik de werkomgeving nog beter kennen en kan ik werkervaring opdoen. Wie weet kan ik straks met mijn diploma op zak aan de slag op de finance afdeling!’’

Bekijk de vacatures bij Zyon