Als familie
groeien en bloeien!

Betrokken

Puur, authentiek en betrokken is waar wij voor staan. Floral Trade Group wil de wereld opfleuren en is er met haar assortiment bij liefde, blijdschap en verdriet. Kortom, op alle momenten in het leven die je raken. Wij maken het verschil door net het stapje extra te doen voor onze klant.

Verbindend

Wij zijn dé verbindende factor. We verbinden bloemen, planten en decoratie aan klanten en trends aan consumenten. Doordat we ons als groep verbonden voelen, halen we het beste in elkaar naar boven en zijn we een winnend team.

Ondernemend

We zijn continu in beweging en zoeken constant naar kansen in de markt. In die zoektocht naar kansen zijn we wendbaar, vindingrijk en inspirerend. We zijn aanpakkers en spelen hierbij kort op de bal. Win-win is hoe wij denken en wij benutten synergievoordelen binnen de groep.

Floral Trade Group wil het goede doen en het goede goed doen. Mensen en relaties staan ​​hierbij centraal. Onze familiebedrijven combineren warme relaties en jarenlange ervaring met duurzame innovaties en de snelheid van vandaag.

Kwaliteit & duurzaamheid

Ons motto is ‘verduurzamen doe je samen’ waarbij de mens, onze planeet en bedrijfsdoelstellingen centraal staan. We beseffen dat onze manier van werken impact heeft op de mens en het milieu. Daarom speelt de verduurzaming een belangrijke rol in keuzes en afwegingen die we maken in ons dagelijks werk, maar ook bij toekomstige projecten en aanpassingen in onze bedrijfsvoering.

People

FTG staat voor goed werkgeverschap. Wij stellen medewerkers in staat zich te ontwikkelen, daarnaast zijn gezonde arbeidsomstandigheden en een juiste beloning de ingrediënten voor een duurzame relatie met onze medewerkers. Het continu monitoren en verbeteren van de medewerker tevredenheid zorgt voor betrokken en duurzaam inzetbaar personeel.

Planet

Onze mate van invloed willen we gebruiken om leveranciers te bewegen zich te verduurzamen door steeds meer duurzaam geproduceerde producten en materialen in te kopen. Daarnaast zal bij energie en grondstoffen gekeken worden naar circulariteit en de impact op de CO2 uitstoot met als doel een CO2 neutrale footprint.

Profit

Samen met onze business partners willen we de bekende milestones uitzetten en aansluiten bij 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN. We willen daarom ook onze middelen inzetten om deze duurzame bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Uiteraard zullen we als groep onze verantwoording nemen om stap voor stap onze visie ten uitvoer te brengen.

Foundation

Via de Floral Trade Group Foundation, die is opgericht in 2013, ondersteunt het bedrijf mensen in nood en maatschappelijke projecten in derdewereldlanden. Voorbeelden hiervan zijn scholingsprojecten en microkredieten voor startende ondernemers. Ieder jaar doet FTG een financiële bijdrage aan deze stichting, die volledig draait op vrijwilligers en een onafhankelijk bestuur heeft. Onze medewerkers zijn nauw betrokken bij het aandragen en het benoemen van de doelen die wij als bedrijf ondersteunen.

Floral Trade Group Foundation
Laan van Verhof 40 – 2231 BZ Rijnsburg
RSIN/Fiscaal nummer: 852679476
KvK nummer: 56812639