Werken bij Floral Trade Group

Ondanks haar omvang heeft FTG nog steeds het karakter van een familiebedrijf. Korte lijnen, lage drempels en persoonlijk contact staan hoog in het vaandel en dat willen we graag zo houden. Er heerst een informele cultuur, waar inzet, enthousiasme, persoonlijke ambitie en een flexibele werkhouding op waarde worden geschat. Het maakt daarbij niet uit op welk niveau of in welke functie je werkt en of je in vaste dienst bent of op tijdelijke basis bent ingehuurd. Veel medewerkers zijn hier ooit begonnen in een vakantiebaan of als stagiaire. Hun keuze voor een FTG bedrijf onderstreept dat zij zich hier thuis voelen. Wat wil je ook in een omgeving omringd door geur, kleur en collegialiteit.

Blijf je ontwikkelen

Om haar ambities iedere dag opnieuw waar te kunnen maken, vindt FTG het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Wij gaan graag met je in gesprek over je ambities, toekomstbeeld, ontwikkelwensen en hoe jij het beste tot je recht komt in je functie.

Solliciteren
Zie je geen passende functie bij de huidige vacatures? Geen nood, ook open sollicitaties zijn welkom. Onze groeiende organisatie vraagt bijna voortdurend om versterking en veel functies worden intern, via ons uitgebreide netwerk en op basis van open sollicitaties ingevuld. Aarzel dus niet om een gemotiveerde sollicitatiebrief te schrijven en deze samen met je cv op te sturen naar hr@floraltradegroup.com. Het is best mogelijk dat we je binnenkort uitnodigen voor een kop koffie.

Openstaande vacatures

Zie je geen passende functie bij de huidige vacatures? Geen nood, ook open sollicitaties zijn welkom.