Filter door de vacatures heen

Functie
Plaats
Bedrijf
Werkverband

De ervaringen van
onze collega’s

Wilma van MourikManagement Assistent

De openheid en de oprechte belangstelling in mij als mens geven mij een positief gevoel. Het is een warm familiebedrijf met informele sfeer waar ik me vanaf de eerste dag thuis heb gevoeld.

Jelle van AarleVerkoper

Wat ik leuk vind aan mijn werk? Het meedenken op verschillende afdelingen en verbeteren van processen, nieuwe kansen in de markt ontdekken en verder ontwikkelen.

Thomas ZuijderduijnBusiness analyst

FTG heeft me niet alleen een gave job aangeboden, maar ook de middelen om mezelf op verschillende manieren te ontwikkelen. Maar het grootste voordeel van werken bij FTG zijn toch wel de collega’s.

Peter EigenhuisInterim Group HR

De informele en respectvolle sfeer zorgt voor saamhorigheid en gezelligheid. FTG bouwt voort op het verleden en heeft de kracht om te leren omgaan met nieuwe ontwikkelingen en technieken.

Even voorstellen

>1.100

Medewerkers

1971

Start van ons familiebedrijf

115.000 m2

Bedrijfsoppervlak in Nederland

3.800

Zonnepanelen

Als familie
groeien en bloeien!

Betrokken

Puur, authentiek en betrokken is waar wij voor staan. Floral Trade Group wil de wereld opfleuren en is er met haar assortiment bij liefde, blijdschap en verdriet. Kortom, op alle momenten in het leven die je raken. Wij maken het verschil door net het stapje extra te doen voor onze klant.

Verbindend

Wij zijn dé verbindende factor. Wij verbinden bloemen, planten en decoratie aan klanten en trends aan consumenten. Doordat we ons als groep verbonden voelen, werken we nauw samen, halen we het beste in elkaar naar boven en zijn we een winnend team.

Ondernemend

We zijn continu in beweging en zoeken constant naar kansen in de markt. In die zoektocht naar kansen zijn we wendbaar, vindingrijk en inspirerend. We zijn aanpakkers en spelen hierbij kort op de bal. Win-win is hoe wij denken en wij benutten synergie voordelen binnen de groep.