Filter door de vacatures heen

Plaats
Bedrijf
Werkverband

Commercieel Medewerker Binnendienst

Naaldwijk32-40 uurRetail Flowers and Plants

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben jij de schakel tussen de verkoop, kweker en productie. Ben jij van nature een verbinder, houd je ervan om anderen te ondersteunen en dingen te regelen? En kick je ook nog eens op afwisseling binnen een (internationale) baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Group Controller

Rijnsburg32-40 uurFloral Trade Group

Floral Trade Group is op zoek naar een nieuwe collega Group Controller. Kort samengevat zorg je ervoor dat betekenisvolle inzichten en betrouwbare rapportages worden verkregen waar FTG zijn toekomst op kan richten. Het continu willen verbeteren van de kwaliteit van de gehele financiële organisatie is jouw motivatie! Kom jij ons Group Control Team versterken?

IT Servicedesk Medewerker

Rijnsburg40 uurFloral Trade Group

Ben jij iemand die de handen wil laten wapperen in de hectische IT-omgeving van één van de grootste spelers in de bloemen- en plantengroothandel? Wil je service- en oplossingsgericht meehelpen de ICT van Floral Trade Group goed te laten werken? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Marketing Medewerker

Noordwijk32 uur - 40 uurHBX

Ben je creatief, hands-on en word je blij van het bouwen aan een merk in de woonbranche, dan is deze functie echt iets voor jou!

HR Business Partner

Aalsmeer, Noordwijk, Rijnsburg32 - 40 uurHBX

Ben je al een tijd werkzaam binnen het HR-vak en toe aan een nieuwe uitdaging? Krijg jij energie van de dynamiek van meerdere bedrijven, waarvan jij er twee in portefeuille krijgt? Heb je ervaring als HR Business partner, hou je van het werken met mensen en vind je het een uitdaging om het personeelsbeleid verder vorm te geven? Solliciteer dan snel!

Logistiek Medewerker - Karrenbouw

AalsmeerFulltime (40 uur)Greenflor

Ben jij iemand die de handen wilt laten wapperen in een dynamische omgeving, van een groeiend bedrijf? Past de term ‘aanpakken’ bij jou? Dan ben jij de collega die wij zoeken!