Filter door de vacatures heen

Plaats
Bedrijf
Werkverband

Magazijnmedewerker

AmstelveenFulltime (40 uur)HBX

Ben jij iemand die de handen wil laten wapperen in een dynamische en groeiende omgeving maar groeiend bedrijf? Past de term “aanpakken” bij jou? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Marketeer

Rijnsburg32-40 uurGreenflor

Werk jij graag als Marketeer in een groene en kleurrijke omgeving wat elke dag in het teken staat van de hipste en unieke seizoensproducten? Denk jij graag out-of-the-box en weet jij onze klanten te verrassen met leuke en originele content? Denk jij in kansen, trends en ontwikkelingen? Help ons mee om digitale marketing naar een hoger niveau te tillen!

Assistent Logistiek Manager

NaaldwijkFulltimeZyon

Als Assistent Logistiek Manager bij Zyon ben jij de onmisbare schakel in het logistieke proces en fungeer je als rechterhand voor onze Logistiek Manager. Samen zorgen jullie ervoor dat het hele proces goed verloopt en het team hun werk op een fijne en efficiënte manier kan uitvoeren. Ben je een aanpakker, werk je graag in een dynamische omgeving waar je ruimte krijgt om te groeien? Wij zien je CV graag tegemoet!

Applicatie-beheerder

RijnsburgFulltimeGreenflor

Ben jij in je hoofd altijd bezig hoe je de nieuwste IT-technieken kan toepassen in de praktijk? En wil je graag het verschil maken in de IT-omgeving van een van onze kleurrijkste bedrijven? Solliciteer dan nu en bouw samen met ons verder aan Greenflor!

Medewerker Marketing & Communicatie

Rijnsburg24-32 uurFloral Trade Group

Wil jij graag aan de slag als Medewerker Marketing & Communicatie binnen een team met fijne collega's? Word je enthousiast van een leuke en brede functie waarin je jouw kwaliteiten gebruikt om de identiteit van Floral Trade Group optimaal te positioneren en herken jij jezelf in onderstaand profiel? Dan ben je hierbij uitgenodigd om te reageren!

Manager Operations

RijnsburgFulltimeFloral Trade Group

Ga jij ervoor zorgen dat onze operatie vlekkeloos verloopt? Voel jij je comfortabel in een dynamische handelsomgeving in de sierteeltsector? Ben je ambitieus en betrokken, kent operational excellence voor jou geen geheimen en haal je energie uit vernieuwing en optimalisatie van operationele processen? Dan zien we je CV graag tegemoet!