Join our family

Werken bij FTG

Ondanks haar omvang heeft FTG nog steeds het karakter van een familiebedrijf. Korte lijnen, lage drempels en persoonlijk contact staan hoog in het vaandel en dat willen we graag zo houden. Er heerst een informele cultuur, waar inzet, enthousiasme, persoonlijke ambitie en een flexibele werkhouding op waarde worden geschat. Het maakt daarbij niet uit op welk niveau of in welke functie je werkt en of je in vaste dienst bent of op tijdelijke basis bent ingehuurd.

Lees meer

Wat bieden wij?

  • Werken bij een innoverend, energiek en groeiend bedrijf waar de tijd niet stil staat;
  • Een team van betrokken en enthousiaste collega’s;
  • Een passend salaris, aangevuld met een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Goede ontwikkelmogelijkheden, opleidingen en trainingen;
  • Een informele en dynamische werkomgeving.

Zoek je iets anders

Zie je geen passende functie bij de huidige vacatures? Geen nood, ook open sollicitaties zijn welkom. Onze groeiende organisatie vraagt bijna voortdurend om versterking en veel functies worden intern, via ons uitgebreide netwerk en op basis van open sollicitaties ingevuld. Aarzel dus niet om een gemotiveerde sollicitatiebrief te schrijven en deze samen met je cv op te sturen naar hr@floraltradegroup.com. Het is best mogelijk dat we je binnenkort uitnodigen voor een kop koffie.

Junior IT-Helpdeskmedewerker | Rijnsburg

Ben jij iemand die de handen wil laten wapperen in de hectische IT-omgeving van één van de grootste spelers in de bloemen- en plantengroothandel? Lees dan snel verder! 

Inkoper planten Retail | Zyon Westland

Wil jij internationaal handelen in een organisatie waar je Europese retailers bedient? Heb jij een passie voor planten en weet jij consument en kweker perfect te matchen? Lees dan snel verder!

Productiemedewerker | HBX Natural Living Rijnsburg

Zoek jij een bijbaantje in je vakantie? Of wil je flexibel werken naast je studie? En houd je ervan om je handen uit de mouwen steken? Dan voegen we jou graag toe aan ons team in het magazijn in Amstelveen! Aantal uren in overleg. Mail je gegevens naar deco@hbxdeco.com!