Filter door de vacatures heen

Plaats
Bedrijf
Werkverband

Afstudeerstagiair(e) Marketing

Rijnsburg of AalsmeerStageGreenflor

Volg je de opleiding Marketing en zoek je een afstudeerplek voor 4-5 dagen per week binnen een hip en ambitieus bedrijf in de sierteelt. Reageer dan via deze vacature!

Junior Accountmanager

NaaldwijkFulltimeGEDI

Ben jij een Junior Accountmanager en op zoek naar een baan waarin je alle mogelijkheden krijgt om te groeien in je functie? Werk je graag in een dynamisch, maar warm bedrijf? Lees dan snel verder!

Grafisch Vormgever / Designer

RijnsburgParttimeFloral Trade Group

Ben jij een creatieve duizendpoot die een passie heeft voor het vormgeven van visuele communicatie? Ben jij een echte aanpakker die zich thuis voelt binnen een warm familiebedrijf in de bloemen en plantenwereld? Heb jij oog voor detail en geef je graag vorm aan je eigen originele ideeën? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Tijdelijk Chauffeur

RijnsburgTijdelijkVan der Plas

Van Der Plas Flowers and Plants is op zoek naar een collega Chauffeur voor de maanden Juli en Augustus. Kom jij ons team tijdelijk versterken?

Orderpicker

Honselersdijk40 uur - FulltimeGEDI

Werk je graag in een dynamische functie waarin je de handen uit de mouwen kan steken? Als Orderpicker bij Gedi zet je de orders klaar voor de boeketproductie en werk je binnen een ambitieus, familiair en groeiend bedrijf! Kom jij ons logistieke team versterken?

Junior Group Controller

Rijnsburg32-40 uurFloral Trade Group

Floral Trade Group is op zoek naar een nieuwe collega Group Controller welke zich in de eerste fase van zijn/haar carrière bevindt. Kort samengevat zorg je ervoor dat betekenisvolle inzichten en betrouwbare rapportages worden verkregen waar FTG zijn toekomst op kan richten. Het continu willen verbeteren van de kwaliteit van de gehele financiële organisatie is jouw motivatie! Daarnaast krijg je alle ruimte door te groeien in deze mooie functie. Kom jij ons Group Control Team versterken?