Januari

Lancering Project F als nieuw merk voor e-commerce activiteiten
We lanceren het nieuwe E-tail merk Project F. Project F verzorgt alle e-commerce activiteiten voor bedrijven binnen FTG. Daarnaast opereert Project F ook zelfstandig als merk en spelen zij in op de marktbehoeften en het groeiende (online) speelveld. Op naar een goed jaar!

 

 

Februari

Drukke doch succesvolle maanden
Februari is met feestelijk Valentijn dé maand van de liefde. Daarmee start meteen de drukste periode van het jaar die doorloopt tot de Franse Moederdag. Alle bedrijven vragen deze periode het uiterste van haar medewerkers, maar dat is zeker niet zonder resultaat. Door jullie grandioze inzet is onze omzet wederom gegroeid. Hartverwarmend om te zien, aldus dank jullie wel!

Maart

Uitreiking duurzaamheidcertificaat
Onze ambitie op het gebied van duurzaamheid is vastgelegd in een duurzaamheidsvisie. Deze is gebaseerd op de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) vanuit de Verenigde Naties en vertaald naar verschillende doelen per bedrijf. In maart heeft Summaflor de certificaten Global G.A.P. Chain of Custody and MPS-Florimark GTP behaald. Niels Slottje neemt dit certificaat – als bekroning op Summaflor’s harde werk – in ontvangst. Gefeliciteerd!

April

Familie van bedrijven
De logo’s van alle FTG-bedrijven hangen bij de ingang. Zo is voor bezoekers direct duidelijk wie allemaal bij onze familie horen. Dat mag ook naar buiten toe getoond worden, tenslotte zijn we trots op wie we zijn! Daarom hangen onze logo’s nu ook langs de voetbalvelden van Quick Boys, Rijnsburgse Boys, VV Katwijk en VV Noordwijk. Jawel, FTG mag gezien worden!

Mei

Geslaagde Moederdag drive-in
In mei zetten we de bloemetjes buiten voor alle moeders van de FTG-familie. Op zaterdagochtend krijgen zij een zoete lekkernij en bloeiende verrassing op de Moederdag drive-in. Auto’s vol stralende vrouwen verlaten het veilingterrein, aldus een zeer geslaagde actie.

 

Juni

Gouden jubileum
Floral Trade Group bestaat 50 jaar. In mei trappen we dit gouden jubileum af met de speciale jubileumeditie van het FTG-magazine. Het feestje was gepland om samen te vieren op de familiedag, helaas kon dit niet doorgaan vanwege de maatregelen. Die party houden dus we te goed!

Juli

Welverdiende vakantieperiode
Na maanden hard werken, is het tijd voor een welverdiende vakantie. Sommige medewerkers blijven in Nederland, anderen zoeken het verderop. Volop genieten en uitrusten doen we in ieder geval allemaal!

Augustus

Chateau Domain
Hotelgroep Les Domaines de Fontenille wil hun locatie Chateau Domain spectaculair inrichten. Dat doel wordt meer dan behaald! Bries aan Zee zorgt voor het contact, assortiment en het team, Greenflor levert de droogbloemen. Het resultaat? Chique hoge plafonds volop gedecoreerd met een palet van oogverblindende droogbloemen. Laat die hotelgasten maar komen!

September

Succesvolle pop-up store Dutch Masters In Dried Flowers
Aan de kop van De Amsterdamse 9 Straatjes, op Prinsengracht 234, opent Dutch Masters in Dried Flowers een overweldigende droogbloemen pop-up store. Hier presenteert het droogbloemenmerk van Greenflor de gloednieuwe collectie aan klanten. Dat slaat aan!

 

Oktober

Versnellen op duurzaamheid
Sinds deze maand is FTG onderdeel van de Versnellers; het initiatief wat volop inzet op een toekomstbestendige sierteeltsector. Manager Marketing John Zwaan licht toe: “In een sector waarin je dermate nauw samenwerkt met alle schakels in de keten, moet je het écht samen doen. Om slagen te maken is focus en eenduidigheid nodig. Dat biedt de groep versnellers die een groot deel van het marktaandeel in de sierteelt vertegenwoordigt.”

 

November

G.J. de Ruijter sluit zich aan bij Greenflor
G.J. de Ruijter is al decennia gevestigd in Aalsmeer en levert bloemen en bladgroen van topkwaliteit. Ze leveren de meest exclusieve bloemen en bladgroen direct van de kweker en zijn expert in diverse niche-producten. Alain de Mooij van Greenflor: “De producten van G.J. de Ruijter zijn een perfecte aanvulling op het niche-assortiment van Greenflor. Hiermee kunnen we onze klanten van een nog breder assortiment voorzien.”

 

December

Verhuizing HBX
HBX verhuist naar een twee keer zo groot pand vlak bij de boulevard van Noordwijk. Dat betekent: dubbel zoveel HBX-inspiratie! In december betrekken zij hun nieuwe stek op Herenweg 102, Noordwijk.