Na de succesvolle eerste periode wordt deze samenwerking officieel gemaakt en het pakket uitgebreid met kantoorartikelen, werkkleding en kantine benodigdheden. We kunnen er niet meer omheen: gezamenlijk inkopen is zoveel efficiënter!

Gezamenlijke zoektocht naar duurzaamheid
Minder plastic, minder afval en meer recyclen stond hoog op ons prioriteitenlijstje. En zo startten we gezamenlijk onze zoektocht naar nieuwe verpakkingen en manieren om onze duurzame doelen handen en voeten te geven. Met FM Group hadden we veel raakvlakken op het gebied van duurzaamheid, dit was dan ook het startpunt van onze samenwerking.

Ferry Schoneveld (sourcing manager FTG): “Van deze samenwerking word ik heel enthousiast! Er ontstaan zo volop nieuwe mogelijkheden voor productontwikkeling en verdere verduurzaming van deze productgroepen.‘’

Voordeliger inkopen en eenvoudige voorraadbeheer
Deze samenwerking biedt volop schaalvoordelen. FTG kan efficiënter inkopen, daarnaast is het makkelijker om de voorraad gezamenlijk te organiseren en beheren. Als het ene bedrijf iets over heeft en een ander bedrijf komt iets te kort, dan kunnen we nu sneller schakelen. Ferry legt uit: “Door een centrale aanpak werken we efficiënter en beter.”

Over 4bulk
4Bulk is het inkoopbedrijf van FM Group. Vanaf 1 januari 2022 neemt FTG een 50-50 deelneming in het bedrijf 4-Bulk. Afgelopen jaar proefdraaien heeft enorme voordelen opgeleverd, daarom maakt FTG de samenwerking officieel en breiden we uit met meer artikelen zoals kantoor- en kantine artikelen en werkkleding. Gijs

Noort, algemeen directeur van 4-Bulk kijkt tevreden vooruit: “Deze samenwerking zorgt voor een stevige positie op belangrijke thema’s zoals duurzaamheid en productontwikkeling. Alleen maar voordelen dus!”

‘Efficiënter, voordeliger en beter werken door één centrale aanpak’