Met een specialisering en de ruime 40 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van kant-en-klare boeketten hebben zij specifieke positie in de markt voor boeketten. De onderneming werkt met een breed assortiment boeketten voor uiteenlopende doelgroepen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Met deze overname wordt 35 jaar nauwe samenwerking tussen Wiesmeijer en de verschillende bedrijven binnen FTG omgezet in een bondgenootschap tussen beiden bedrijven. Waar Wiesmeijer een breed assortiment boeketten voor uiteenlopende doelgroepen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding inbrengt, zorgt FTG voor specialistische ondersteuning op uiteenlopende gebieden.

Ben Dijkdrent, directeur van Wim Wiesmeijer, geeft aan dat de keuze om aan te sluiten bij FTG zorgvuldig is genomen. “Met name de ondersteuning op IT, HR, sourcing, marketing, finance, BI en duurzaamheid, die steeds belangrijker worden en om stevige investeringen vragen om het écht goed te doen, zijn doorslaggevend geweest. Dat de onderlinge banden goed waren na een 35-jarige nauwe samenwerking heeft uiteraard ook meegeholpen. Hierdoor kunnen wij ons volledig focussen op de verdere groei van de onderneming en het ontzorgen van onze klanten”.