‘Botanisch met een tikkeltje chique boetiek!’

Alianne Beekhuis werkt als receptioniste en administratief medewerker bij FTG: “Naast mijn werk als receptioniste en administratief medewerker, verzorg ik de aankleding in de ontvangstruimte. Ik heb een afgeronde opleiding Bloemist- & Interieurstyling en doe momenteel een opleiding voor binnenhuisarchitect. Eigenlijk ben ik altijd op zoek naar de nieuwste interieurtrends. Ik wissel regelmatig van interieur en zeker van accessoires! Mijn spullen haal ik bij meerdere winkels. Soms houd ik iets over van de aankleding van de ontvangstruimte en zet ik dit thuis neer. Voorheen had ons interieur lichte kleuren, maar momenteel heeft ons huis warme en volle kleuren. Ik houd van planten en bloemen; de sfeer bij mij thuis is botanisch met een tikkeltje chique boetiek!”

Interieur van Theo

‘Droogbloemen zijn volop in mijn interieur te vinden!’

Theo Maagdelijn is junior accountmanager bij Summaflor: “Mijn inspiratie haal ik onder andere uit het bekijken van wat er gebeurt op de klok. De nieuwste artikelen die op de markt verschijnen, zie ik hier voorbij komen. Daarnaast volg ik veel stylisten en bloemenwinkels op Instagram en LinkedIn, vooral in de landen waar de klanten die ik bedien, zich bevinden. Hierdoor ben ik up to date van de trends die er zijn en haak ik hierop in. Je kan mij enorm blij maken met een mooie bos seizoensbloemen zoals hortensia’s of pioenen. De stijl in mijn huis omschrijf ik als modern en innovatief. De huidige trend is toch wel dé droogbloem, droogbloemen zijn dan ook volop in mijn interieur te vinden!”

‘Ik laat mij inspireren door Pinterest en de natuur!’

Naomi Landman werkt als binnendienstmedewerker Nederland bij HBX: “Naast mijn werk als binnendienstmedewerker, waardoor ik op veel verschillende plekken kom, struin ik Pinterest af voor inspiratie. Daarnaast laat ik mij inspireren door de natuur. Ik zou mijn interieur omschrijven als Scandinavisch. Op dit moment heb ik prachtige droogbloemen van HBX in mijn huis staan. Van een verse bos bloemen of een prachtig boeket droogbloemen, word ik altijd blij! En natuurlijk van mijn zoontje Riley, die hoort ook wel een beetje bij het interieur, haha.”

‘Een grote plant en hangplantjes zijn een must in ieder huis!’

Hillery Boere is grafisch vormgever binnen Floral Trade Group: “In huis heb ik verschillende droogbloemen. Op Pinterest zag ik een soortgelijk boeket en daar heb ik mij door laten inspireren. Mijn stijl zou ik omschrijven als boho-Ibiza in combinatie met wat gekke en kleurrijke elementen. Een mooi boeket droogbloemen afgewisseld met eens in de maand een vers veldboeket, maakt mij vrolijk. Over het algemeen voel ik mij het fijnst in een lichte ruimte. Daarnaast vind ik een grote plant en hangplantjes een must in ieder huis! En het zorgt ook nog eens voor een goede luchtvochtigheid.”