Sander van der Gugten

“De eerste periode nadat we met de kubus begonnen, hadden we een lange aanloopperiode waarin de productie minder goed liep. Collega’s moesten wennen aan de nieuwe werkwijze en in de eerste weken duurde de verwerking juist langer en maakten we meer fouten. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en zie je dat iedereen steeds beter met de kubus overweg kan. Er is een flinke verbetering in de productiviteitscijfers! We streven ernaar om dit nog verder te verbeteren. De kubus is een flinke investering en een megagroot project. Ik ben er trots op dat wat als een plan op papier begon, nu daadwerkelijk draait en werkt!”

Hans Barnhoorn

“Ik geef leiding aan de medewerkers in de kubus. Afgelopen periode zagen we steeds meer verbetering! De verwerking van orders gaat steeds sneller, doordat iedereen weet wat hij moet doen. Ik zorg ervoor dat de juiste mensen op de juiste plaats staan: de een vult, de ander leegt en weer een ander zorgt ervoor dat de karren opgebouwd worden. Ik ben heel tevreden met hoe het gaat en heb het erg naar mijn zin. De mensen én werkzaamheden maken dat ik elke dag met plezier naar mijn werk toe ga!”

Jan van Rijn

Ik ben begonnen in de cel als orderpicker en door hard werken kon ik steeds verder doorgroeien. Inmiddels ben ik vliegende keep binnen de kubus. Ik spring bij waar nodig en zorg dat foutjes worden opgelost. Doordat ik van het begin af aan betrokken ben en de testfase heb meegemaakt, weet ik van de hoed en de rand. We zijn met een leuk team en we werken snel. Dat geeft voldoening!”