Nieuwe collectie

“We zochten naar een unieke manier om onze najaars- en kerstboeketten en arrangementen te presenteren”, vertelt verkoper Ronald Hartevelt trots. “Dit leek ons wel wat. Onze designers hebben dit Amsterdamse pand tijdelijk omgetoverd tot een waanzinnige droogbloemenwereld waar je ogen tekortkomt. Hier vind je eindeloze inspiratie, van 16 tot 26 september, tussen 12 en 18 uur.”

Snoepwinkel

Als groothandel in droogbloemen opent Dutch Masters in Dried Flowers de pop-up store in het bijzonder voor al hun relaties bestaande en nieuwe klanten. “Maar natuurlijk is iedereen die van droogbloemen houdt van harte welkom om zich te laten inspireren en de nieuwste trends te zien”, vult directeur Alain de Mooij aan. In deze snoepwinkel voor droogbloemen kun je je hart ophalen aan wolken, wanden en vazen vol gedroogde pareltjes. Van sierlijke, speelse Pampaspluimen tot prachtige Phalaris en hemelse Hortensia’s: deze pop-up store is een must-visit voor iedere droogbloemenlover.

Hollandse meesters

In de jaren ’70 kwam Jan-Willem van Delft van Greenflor tijdens zijn zomerbaantje in aanraking met droogbloemen. “Ik was zo gecharmeerd van de branche, dat ik vijfentwintig jaar lang met droogbloemen werkte, totdat ze uit de mode raakten”, vertelt Jan-Willem. “Maar een goede trend keert altijd terug. Toen de vraag naar droogbloemen steeg, startten we als Greenflor een nieuw droogbloemenmerk. Dutch Masters in Dried Flowers was geboren!”