Fris en uniek samenraapsel

Ellen werkt op de HR-afdeling van Floral Trade Group en woont vlakbij zee.

“Ik bezocht vorig jaar de showroom bij HBX en viel gelijk voor deze mooie droogbloemenkrans! Ik houd van een fris en licht interieur. Ik heb niet één vaste stijl; het is een samenraapsel van alles en nog wat. Dat maakt mijn huis juist persoonlijk en uniek!”

Niet altijd zo netjes

Iris werkt bij HBX Natural Living.

“In ons huis vind ik de eethoek één van de gezelligste plekken: een ruime, ronde tafel met comfortabele stoelen. Voor de foto heb ik de tafel opgeruimd, maar zo netjes ziet het er natuurlijk lang niet altijd uit ;) Onze stijl is een combinatie van basic en industrieel. Maar eerlijk gezegd ben ik niet echt bewust bezig met een bepaalde stijl. Als ik iets zie wat leuk in ons huis past, dan neem ik het gewoon mee!”

Thuis is waar de rozen staan

Erik is accountmanager bij Zyon.

“Hier zie je mijn vorige huis, waar ik een gezellig bosje rozen op tafel had gezet voor alle kijkers die langskwamen. Negen maanden geleden kocht ik een jaren 50 woning, die we compleet hebben gestript. Momenteel zitten we midden in de opbouwfase. Gelukkig is het bijna klaar en kunnen we het gaan inrichten. Dat is het leukste deel!”

Lekker thuiskomen

Marc werkt bij Greenflor Rijnsburg en laat de styling van zijn interieur liever aan zijn vriendin over.

“Het decoreren van mijn huis is niet per se mijn expertise en ik ben er ook niet veel mee bezig. Maar natuurlijk is het lekker thuiskomen in een gezellig huis. Dus dat laat ik graag over aan mijn vriendin: zij is daar toevallig wel hartstikke goed in!”

Een zoete inval

Aagelien werkt in het marketingteam van Floral Trade Group.

”Ik ben gek op groen. De huiskamer staat vol planten. Mijn huis is altijd een zoete inval. Aan die gezelligheid hecht ik meer waarde dan aan mijn inrichting. De ronde tafel in de erker is dé plek voor goede gesprekken. Het liefst heb ik daar een fleurig veldboeket op staan.’’