Nieuw: Bucket of the week

Allereerst de Bucket of the week van Flowr, een klant van Summaflor. Dit unieke stuk is nieuw in het assortiment. Wat is het precies? Bucket of the week is een tweewekelijks wisselende emmer die gevuld is met prachtige verschillende soorten seizoensbloemen. Leuk voor de klant: die mag zelf bepalen hoe ze het boeket schikken.

Nog steeds hot: droogbloemen

Droogbloemen: we kunnen eigenlijk niet meer zonder. Of je nu houdt van simpel en natuurlijk of extravagant en kleurrijk: Dutch Masters In Dried Flowers heeft het allemaal. Eén ding hebben ze gemeen: je wilt alle droogboeketten mee naar huis om te kunnen pronken.

Bekijk onze droogbloemen

Een bosje geluk

Dit is niet alleen een pronkstuk vanwege het uiterlijk, ook door de manier waarop het tot stand is gekomen. Via ons duurzame merk Refleur, kunnen we met onze producten nóg meer vreugde brengen en impact maken over de hele wereld. De verpakking is van bloemenafval, de emmers van 100 procent gerecyclede materialen en de bloemen zijn duurzaam gekweekt. We zijn op de goede weg!

Bekijk het duurzame merk Refleur

Om in te lijsten

HBX heeft álles in huis voor een trendy interieur. Je vindt daar niet alleen de mooiste droogbloemen… Nee, je kunt ook gelijk een mooi bijpassend lijstje scoren. Niet alleen unieke kaarsenhouders… Nee, je kunt ook gelijk kekke tafeltjes meenemen die eronder passen. Kortom: shop het complete plaatje bij HBX.

Laat je inspireren door HBX

Pioenen om te zoenen

Het zijn sprankelmaanden bij Greenflor. Mei en juni zijn dé maanden van de pioenroos. Ze hebben ze in alle soorten en maten. Afgelopen jaar zijn er weer miljoenen pioenen verkocht!

Bekijk alle pioenen van Greenflor