Al meer dan 40 jaar belevert Roobos bloemisten door heel Europa. Het zwaartepunt van de activiteiten ligt in Frankrijk en België. Roobos verkoopt een hoogwaardig en breed assortiment aan bloemen, planten, (luxe) woonaccessoires en decoratiematerialen. Zij hebben hun missie ‘Het mogelijk maken om het beste assortiment op elk gewenst moment en op de meest eenvoudige manier te kunnen bestellen’ vervolmaakt en aangevuld met een uitstekend serviceapparaat.

Ook Raymon Roodhuijzen, oprichter van Roobos, is blij met de nieuwe koers: ‘We hebben gekozen voor Floral Trade Group, omdat de familiewaarden passen bij dit bedrijf, waar de mens centraal staat. De expertise binnen FTG, onder andere op het gebied van Sourcing, BI en IT, stelt ons in staat onze klanten nog beter te bedienen. Ook biedt Floral Trade Group ons via haar dochterondernemingen de mogelijkheid om een nog uitgebreider assortiment van sierteeltproducten aan de klanten aan te bieden. Hiermee verwachten wij verdere groei bij en met onze klanten mogelijk te maken.’

Roobos blijft als zelfstandig bedrijf doordraaien, maar valt nu onder de vlag van Floral Trade Group.

Over Roobos

Roobos is een gespecialiseerde groothandel in hoogwaardige bloemen, planten, (luxe) woonaccessoires en decoratiematerialen. Roobos heeft haar hoofdvestiging op het terrein van Royal FloraHolland in Naaldwijk en levert al meer dan 40 jaar een compleet assortiment dagverse bloemen en planten aan bloemisten in Europa met het zwaartepunt in België en Frankrijk..