Familie Maagdelijn

Theo (53), Elly (53) en Theo jr. (26) praten thuis regelmatig over hun werk. Theo werkt op de fabrieksafdeling bij Van der Plas, Elly op de verpakkingsafdeling bij Summaflor en Theo jr. als accountmanager bij Summaflor.

Theo jr: “Ik ben tegelijk met mijn vader bij het bedrijf begonnen als stagiair. Na mijn studieperiode kreeg ik een baan als accountmanager en die functie vind ik nog steeds erg leuk!”

Elly: “Via mijn man ben ik in augustus 2018 bij Van der Plas komen werken. Tijdens de coronacrisis in 2020 werkten we allemaal tijdelijk bij Summaflor. Ik leerde daar zulke gezellige collega’s kennen dat ik er sindsdien graag werk.”

Theo sr: “Natuurlijk hebben we het thuis regelmatig over het werk. Na de vakantie bijvoorbeeld, als er veel werk is geweest!”

Vader en zoon Van der Vijver

Ruud van den Vijver (55) en Alexander van der Vijver (28) werken allebei bij Summaflor en worden door hun collega’s vaak met elkaar vergeleken. Ze zien elkaar niet vaak, maar het werk dat ze samen doen gaat altijd goed!

Alexander: “We hebben allebei in Aalsmeer gewerkt. Een jaar nadat mijn vader bij Summaflor ging werken, ben ik hem gevolgd.”

Ruud: “Toch is het niet vaak thuis werken hoor. Alleen als er iets leuks aan de hand is. En daar kan ik een heel boek over schrijven!”

Broer en zus Guijt

Ellen Ouwehand-Guijt (34) werkt bij Van der Plas en Peter Guijt (41) verzorgt de administratieve gegevens voor Greenflor, Summaflor, HBX natuurlijk wonen en Project F. Omdat ze niet op dezelfde plek werken, zien ze elkaar alleen op bedrijfsfeestjes.

Ellen: “Ik werkte in de kinderopvang en wilde iets anders doen. Via mijn familie kwam ik bij Van der Plas terecht. Ik heb het er erg naar mijn zin!

Peter: “Ook ik ben zestien jaar geleden via een oom bij dit bedrijf terechtgekomen. Ik vind het nog steeds leuk om met cijfers te werken voor verschillende bedrijven. En dan de resultaten van dat werk te zien!”

Gebroeders Medrek

Zbigniew, Mariusz en Janusz werken bij Greenflor Aalsmeer. Daarvoor werkten ze bij HBX natuurlijk wonen en voegen ze al jaren waarde toe aan ons bedrijf. De collega’s van Greenflor zijn het met ons eens: ”Deze jongens zijn 24/7 klaar voor Greenflor en we zijn ontzettend blij met ze!

Zbigniew: “Mariusz en ik werken hier al een tijdje en Janusz is ons een paar jaar geleden gevolgd. Sinds kort wonen we samen in hetzelfde huis. We genieten er echt van! In de zomer en met Kerstmis gaan we terug naar onze familie in Polen.