Introductie

Maak kennis met de Floral Trade Group

De Floral Trade Group is een familiebedrijf met een geschiedenis die terug gaat tot in het jaar 1970. Samen met de klant bouwen wij aan een goed doordacht concept, waarmee we met al onze gezamenlijk kennis uw (potentiële) klanten optimaal kunnen bedienen met verrassende en kleurrijke sierteeltproducten. Wij doen er alles aan om onze familie van tevreden, en daarmee trouwe klanten iedere dag groter te maken.

De gespecialiseerde bedrijven in onze groep leveren samen een onderscheidend, kwalitatief hfloraltradegroup_logooogwaardig en compleet assortiment van bloemen, planten en decoratie artikelen. Daarbij zoeken we samen met u een concept wat is toegespitst op de specifieke wensen voor ieder type klant en doelgroep.

Samen met klanten spelen wij in op marktkansen met behulp van onze kennis, gerichte informatievoorziening én ons breed verrassend en kleurrijk assortiment.Onze kennis en ervaring op het gebied van alle mogelijke producten, markten en de logistieke keten, helpen u om uw verkoopkansen naar de consument en uw rendement te vergroten.

Hiernaast staat bij onze goed opgeleide en enthousiaste medewerkers kwaliteit hoog in het vaandel en helpen zij klanten iedere dag weer verder in het doen groeien en bloeien van hun onderneming.Daarbij geloven wij dat een duurzame relatie met onze kwekers bijdraagt tot een succes en constante hoogwaardige kwaliteit van producten.

Floral Trade Group maakt ondernemers in de sierteeltsector van groothandel tot bloemist of retailer meer succesvol.