Filter door de vacatures heen

Plaats
Bedrijf
Werkverband

Commercieel Medewerker

Honselersdijk40 uur - FulltimeFloral Trade Group

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een super dynamische en kleurrijke wereld? Ben jij commercieel gedreven en denk jij in kansen en mogelijkheden? Ambieer je een positie waarin je ruimte krijgt om in de breedte door te groeien? Lees dan snel verder!

Accountmanager

Honselersdijk40 uur - FulltimeFloral Trade Group

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een super dynamische en kleurrijke wereld? Wil jij onze klanten optimaal van dienst zijn? Zit handel drijven in jouw bloed? Lees dan snel verder!

Financieel Controller

RijnsburgFulltimeVan der Plas

Ben jij de zelfstandige Financieel Controller die graag meedenkt, meegroeit en wil werken in een gemotiveerd en gezellig team? Solliciteer dan snel!

Magazijnmedewerker

AmstelveenFulltime (40 uur)HBX

Ben jij iemand die de handen wil laten wapperen in een dynamische en groeiende omgeving maar groeiend bedrijf? Past de term “aanpakken” bij jou? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Marketeer

Rijnsburg32-40 uurGreenflor

Werk jij graag als Marketeer in een groene en kleurrijke omgeving wat elke dag in het teken staat van de hipste en unieke seizoensproducten? Denk jij graag out-of-the-box en weet jij onze klanten te verrassen met leuke en originele content? Denk jij in kansen, trends en ontwikkelingen? Help ons mee om digitale marketing naar een hoger niveau te tillen!

Assistent Logistiek Manager

NaaldwijkFulltimeZyon

Als Assistent Logistiek Manager bij Zyon ben jij de onmisbare schakel in het logistieke proces en fungeer je als rechterhand voor onze Logistiek Manager. Samen zorgen jullie ervoor dat het hele proces goed verloopt en het team hun werk op een fijne en efficiënte manier kan uitvoeren. Ben je een aanpakker, werk je graag in een dynamische omgeving waar je ruimte krijgt om te groeien? Wij zien je CV graag tegemoet!