Filter door de vacatures heen

Plaats
Bedrijf
Werkverband

Data Entry Medewerker

Noordwijk32-40 uurHBX

Als Data Entry Medewerker ben jij onmisbaar op de inkoopafdeling, jij zorgt ervoor dat alle data nauwkeurig en gestructureerd word verwerkt. Word jij hier blij van? Heb je daarnaast toevallig ook affiniteit met het inkoop vak en woonaccessoires? Dan is de match perfect!

Assistent Category Manager

Noordwijk32-40 uurHBX

Ben je nauwkeurig, een echte aanpakker en heb je affiniteit met het inkoop vak en woonaccessoires, dan is deze functie echt iets voor jou!

Junior Business Controller

Rijnsburg32-40 uurRetail Flowers and Plants

Ter versterking van het Finance Team is Retail Flowers & Plants op zoek naar een Junior Business Controller die inzichten en betrouwbare rapportages worden verkregen waar Retail Flowers & Plants haar toekomst op kan richten. Daarnaast krijg je alle ruimte door te groeien in deze mooie functie. Kom jij ons Finance Team versterken?

Verkoper-Chauffeur

RijnsburgFulltimeJ&N

Hé chauffeur! Is de snelweg jouw tweede thuis en vind jij het leuk om een band op te bouwen met jouw klanten? Lees snel verder!

Afstudeerstagiair(e) Marketing

Rijnsburg of AalsmeerStageGreenflor

Volg je de opleiding Marketing en zoek je een afstudeerplek voor 4-5 dagen per week binnen een hip en ambitieus bedrijf in de sierteelt. Reageer dan via deze vacature!

Junior Accountmanager

NaaldwijkFulltimeGEDI

Ben jij een Junior Accountmanager en op zoek naar een baan waarin je alle mogelijkheden krijgt om te groeien in je functie? Werk je graag in een dynamisch, maar warm bedrijf? Lees dan snel verder!